2009/02/15

Dekupažu užsikrėčiau jau senokai.Internete išsistudijavau pradžiamokslį, susipirkau priemones pradžiai ir pradėjau kažką kurpti.Dėžutė pats pirmasis darbukas.Rezultatu esu patenkinta.Ji dabar guli sau lentynėlėje miegamajame, nes dera prie jo sienų.Kol kas tuščia.

Vėlesni darbeliai - tai buvo drabužių pakabos naujai daromai sieninei spintai.Svajojau pasidaryti visas baltas(kadangi paskutiniu metu esu pamišusi dėl šios spalvos interjere), bet kantrybės užteko tik kelioms pakaboms.

Kadangi miegamasis naujai atrestauruotas, derinau naujas lempas prie lovos,tačiau negavau pirkti tokių, kokių norėjau, taigi pirkau man patinkančias ir jas dekupažo būdu patobulinau pagal save, kad man patiktų :)

Dar rūsyje radau kelis žibintus-žvakides, kuriuos vasarą kabinu kieme.Jie buvo juodi, kažkaip nelabai man patiko, taigi, jiems taip pat teko paragauti dekupažo.


Atradau naują aistrą - skrapbooking'ą, taigi dekupažas buvo atidėtas.Kalėdoms prisiminiau dekupažą, kadangi sugalvojau sesei padaryti dovanų pakabas ir rėmelius nuotraukoms kaip komplektą, kad derėtų vienas prie kito.Beje, nežinau, kaip čia pamiršau nufotografuoti, taigi foto nėra :(
Bet, artėjant pavasariui, manau dekupažo kūryba bus atgaivinta, nes planuose daug darbelių papuošti namams.Vazonai, kurie keliaus į lauką, planuoju dažyti virtuvę, taigi kėdes manau atnaujinsiu dekupažu, netgi radiatorių norėčiau padekupažinti :)
Žiūrėsim, kas čia gausis su planais chuliganais. Na, o karštasis dekupažinis darbukas, kelių dienų senumo,-tai bariukas į mano naująją užkandinę.Kitaip jis atrodys jau pritvirtintas patalpoje, o dabar tik foto iš darbo vietos, ką tik baigus dekupažinti.


3 komentarai:

  1. labai patiko tavo dekupazi bandymai, sauniai pasidarbavai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuoširdžiai ačiū Linutuk už komentarą

    AtsakytiPanaikinti
  3. nu tu ir saunuole...nustebinai... saunus dekupazas, as taip ir neuzsikabinau, - mat per ilgai reikia laukti rezultatu :) scrapbooking'e - greitesnis rezultatas ;)

    AtsakytiPanaikinti