2010/07/18

***



Porą savaičių prabuvę prie jūros, nutarėm dar savaitėlę nulėkti į sodybėlę.Ten toooookia ramybė.Dvi dienas net nejungėm radijos, klausėmės paukštukų čiulbesio.Ryte atsikeli, sau pūkšt į ežerą, paplaukioji, neskubant išgeri kavą, paskaitai knygą, išsimaudai, pasigamini pusryčius, Poilsis nerealus.
Čia mano mylimiausia vieta skaityti



Lauko virtuvėlėj gaminti tikras malonumas



Čia jau mano "menai" Radau tą lyže, prikalėm prie sienos ir padekoravau su akmenukais, kriauklytėm, pakabinau vazeles a la padekupažintas ir stiklainiukus, į kuriuos įmečiau žvakeles.Saugiai romantiškai apšvies vakare :)



Vabalų ir drugelių galybė. Smagu išeiti į pievą su fotoaparatu







Vakarėja...



Vazelė iš vyno butelio :)





Štai kokį buduarą sukonstravau. Nerealiai smagu čia įsitaisyti su vyno taure.Ir lauke tuo pačiu ir kaip kambary jautiesi, neužlyja, jei kartais lytų :)



O jau žemuogių tai nemoku apsakyt, išlendi iš trobelės, aplink raudona raudona ir kvepia žemuogėm visur. Kaip pasakoj.



Palikau džiūti žemuoges ir laukines avietes, bus žiemai arbatai ;)



Smagus laikas buvo. Kitą savaitgalį vėl lėksim bristi ežeran.


5 komentarai:

  1. ooooooo koks mielas tavo kampelis ! o lauko virtuveles ir buduaro ir as tokio noreciau:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nuostabus tavo atostogu namelis... kaip is pasakos... mmmmm, kaip jaukiai malonu...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tirpstu žiūrėdama į sodybos foto. Į tai, kaip skoningai ji dailinama, gražinama. Tai mano svajonė, todėl tokius reportažus "ryte ryju". Gal galima jų daugiau??

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū merginos už komentarus. Rasuole, rugsėjo mėn. dar planuoju ten vykti, pasistengsiu padaryti rudenišką reportažą :) Nelabai turiu ką dar parodyti, ten viskas taip kaimiška, paprasta,atrodo nieko ypatingo, bet jei labai įdomu, "pasikuisiu" nuotraukų archyvuose ir būtinai įdėsiu nuotraukėlių.Suprantu Tave, nes aš irgi alpstu nuo visokių atnaujinimų, senų namų, sodybų ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man tas "kaimiška, paprasta" ir yra didžiausia vertybė. Norėčiau turėti tokį kampelį, kuriame fantazija galėtų lietis laisvai, kuriame galėčiau eksperimentuoti, nes namai, kaip bebūtų šiek tiek įpareigoja kitaip tvarkytis:)
    Žodžiu, lauksiu (-im) detaliausių foto:) kiekvieno kampelio ir rakandėlio:)

    AtsakytiPanaikinti