2010/10/01

Šildymo sezonas prasidėjo

Prasidėjo tikras ruduo, nuo ryto tamsu, šalta, lyja...brrrr..užtat kaip gera namuose, židinukas spragsi, šilta, jauku, arbata garuoja.Laiko marios - skaityti knygas, žiūrėti filmus, užsiimti rankdarbiais,kepti pyragus, ko niekaip nedarydavau vasara, kai buvo beprotiškai karšta. Kiekvienam sezonui savi malonumai.Gaila buvo, kai vasara baigėsi, labai gaila. Negalėjau patikėti - negi jau? Jau baigėsi? Ir vėl ilgas tamsos laikas atėjo. Bet užteko tik užsikurti židinuką ir visos blogos mintys ištirpo. Ir vėl planų pilna.Sultys jau suvekuotos, obuolienės išvirtos, grybukai sušaldyti ir sudžiovinti. Na ką, einu kepti kūgelį su grybukais :) Koks gi ruduo be kūgelio ? :)))




4 komentarai:

  1. Tiesiog mano žodžiais apibudinai rudens malonumus. Pasiilgau mūsų židinio :( kadangi jau kelinti metai dėl smalsųjų mažylių negalėjom jo kūrenti, bet gal šiais metais :)
    Taip sugundei su kugeliu ir pyragais, kad jei gyvenčiau ne JAV tai į svečius pasiprašyčiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū Irma. O į svečius, tai tikrai mielai prašom kai tik būsi Lietuvoje (O juk kažkada tikrai būsi) ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Daivuke, nu grazus tavo aprasymas, maloni sviesa nuo zidinio....jau nekalbu apie kugeli ir dar su grybais... seiles tysta ... ISivaizduoji kaip dabar atrodau :))))))))))))
    Skanaus Tau, o as einu nors kavos susirasti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. tikrai pavydžiu - tokiu dideliu diedeliu pavydu - židinio šilumos, ugnies spragsėjimo ir tos jaukios jo skleidžiamos šviesos

    AtsakytiPanaikinti