2010/12/25

Su šv.Kalėdom


Su šv.Kalėdom
Linkiu svarbiausia sveikatos,energijos,nuolatinio džiugaus,nerūpestingo vaikų klegesio namuose,supratingumo,meilės esantantiems šalia artimiausiems žmonems ir meilės tiems žmonėms, kuriems jos trūksta, kurie jos laukia -nepraeikime ir neužsimerkime,padėkime prašantiems,padėkime tylintiems. Jaukių,švarių namų ,kuriuose vyrauja tarpusavio supratimas,kvepia sekmadieniniu keptu pyragu.Sėkmės darbuose, tolerancijos vieni kitiems,bei tolerancijos kitų vargams,rūpesciams,bei džiaugsmams Nelaikykime pykčio savyje,nelaikykime piktų minčių,ne taip suprasto zodžio,veiksmų, darbų -pakeiskime požiurį,jei nesikeičia šalia esantys,nes visi žmones geri,tik kartais mes juos ne taip suprantame ar nenorime suprasti. Nematuokime kitų pagal savo supratimą ir gyvenimo būdą.
Viskas ateina ir praeina,tegul kiekviena akimirka būna džiaugsminga,tegul rūpesčiai neslegia stipriai pečių,nes viskas yra atlaikoma,įgyvendinama,sutaupoma,įveikiama,galų gale uždirbama ir įgyjama,kad ir mažais žingsniukais.
Kurkime ateinantiems metams planus,kad ir beprotiškus,kad ir neįgyvendinamus,ateis laikas viskas išsipildys su kaupu,tik įdekime svarbiausia daug širdies į tuos planus,įdėkime daug darbo,daug minčiu ir, tai kas neįgyvendinama,virs realybe. Palikime vietos sau,savo asmenybei tobulėti,savo moteriškumui puoseleti,savo poilsiui,tokio kokio trokštame,kad ir koks retas tas poilsis butu,bet tegul jis buna,kaip svajoniu išsipildymas .
Daugiau šypsenų veiduose ir daugiau raukšlelių veiduose nuo tų šypsenų,tai rodo vidaus branduma,kai veide vyrauja džiaugsmas ir ramuma,net ir aplinkui siaučiant negandoms ir rūpesčiams.
Gražaus šv.Kalėdinio šventimo su savo pačiais artimiausiais žmonemis. Apkabinkim artimuosius,pabūkim su jais,pažaiskim su vaikais,padūkime vaikiškai ir prisiminkime savo pačių vaikystę šv.Kalėdų dieną. Pavartykime albumus,parodykime vaikams,papasakokime kokie mes buvome,kokios mūsų svajonės ,kokie troškimai buvo vaikystėje,prisiminkime artimus mirusius žmones,uzdekime jiems po žvakele nusišypsokime, juk gyvenimas vienas ir labai trumpas,bet toooks laimingas gali būti,kokį mes patys susikursime.




1 komentaras:

  1. Geru svenciu ir jums ir jusu artimiems.
    Lai naujos kitu metu dienos buna pripildytos tokiu gyvenimo momentu kokiu labiausiai tikimes ir norim.
    Meiles, santarves, ramybes, supratimo, silumos, ir visokeriopos laimes.
    Linkejimai,
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti