Taigi, kokį pusvalanduką reikia pastovėti prie viryklės, kol išsikepi kalną blynų.Paskui juos galima susukti maistine plėvele ir laikyti šaldytuve.Keletą dienų jiems tikrai nieko neatsitiks.
Na, o dabar konkrečiau apie šio pavakario užkandėlę.Kaip minėjau, prisikepiau blynų.Į dubenėlį sumečiau varškės pakelį, porą šaukštų grietinės(jei norite mažiau kalorijų, galite dėti natūralų jogurtą ar kefyrą), pabarsčiau druskytės, pipiriuko, žuvies prieskonių, žolelių, smulkiai įpjausčiau poro, krapų(pagal skonį galima bet ką, kas tik patinka).Viską gerai išsukau.Gavosi tiršta masė.Imiau blyną, kupiną šaukštą varškės masės, tolygiai ištepiau, dėjau riekelę sūdytos lašišos ir susukau į roletą.Prisidarius daugiau tokių įdarytų blynelių, trumpam lengvai spustelėjau uždėjus ant jų medinę pjaustymo lentelę.Tada kiekvieną blynelį truputį įstrižai pjausčiau aštriu peiliu, maždaug 2 cm pločio riekelėmis.Ant viršaus uždėjau riekelę agurko ir persmeigiau smeigtuku.Neturėjau namuose, bet tinka papuošti krapų, petražolių šakelėmis.Na, jau čia skonio ir fantazijos reikalas.
Man labai skanu.Jei sugalvosit pasigaminti, skanaus ir Jums ! Su meile -
niugi bais skanu buvo... niam niam
AtsakytiPanaikintiniugi bais skanu buvo! niam niam! reiks pabandyti pasigamint :)
AtsakytiPanaikinti